Over ons

“De tuin is een bron van
nieuw leven”

Dirk Jan Rebel, directeur

Toen ik elf was, hielp ik tijdens de vakanties in de plantenkwekerij van mijn grootvader, in Blaricum. Zijn passie voor groen was aanstekelijk. Ik ben Dirk Jan Rebel, uw hovenier voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Met mijn team zorg ik ervoor dat u volop geniet van uw tuin.

Van leerling tot ervaren hovenier

Mijn belangstelling voor groen kreeg ik van mijn opa, die in de jaren zestig een hoveniersbedrijf begon in het Gooi. Van hem leerde ik veel over de aanleg en het onderhoud van tuinen. Op mijn elfde maaide ik al het gras in de buurt en bouwde ik een eigen klantenkring op. Tijdens mijn studie kwamen medestudenten helpen bij het tuinwerk en groeide het al snel uit tot een volwaardig hoveniersbedrijf. Nu hebben de studenten plaatsgemaakt voor een team van vakkundige hoveniers. Maar de mentaliteit van meedenken en aanpakken is gebleven. Jaarlijks realiseren we zo tientallen nieuwe tuinen en verzorgen we voor honderden klanten het tuinonderhoud, zelfs in het buitenland!

Mooie tuin in elk seizoen

Wilt u een praktische tuin – grasmaaier erover en klaar? Een groene oase met waterpartijen,  rozenperken en aangepaste verlichting? Of een wilde tuin waar u de natuur de vrije loop laat? Samen creëren we een tuin die bij u past. We ontwerpen uw tuin, leggen hem aan en houden hem netjes – door weer en wind. Zodat u het mooiste uitzicht van Nederland hebt als u ’s ochtends de gordijnen opentrekt.

Bereikbaar en betrouwbaar

Rebel Hoveniers staat voor duidelijkheid. Als u contact met ons opneemt – via telefoon, e-mail of WhatsApp – krijgt u snel antwoord. Ik doe wat ik beloof, tijdig en binnen uw budget. Mijn werknemers hebben ieder hun eigen specialiteit en zijn gedreven vakmensen, communicatief en beschaafd. Waar wij werken, hoort u geen bouwradio’s en laten we de tuin netjes achter.

“Groeizaam weertje vandaag”

Dat zei mijn opa altijd als het warm en vochtig was. Ideaal weer voor de natuur om te groeien. Hij leerde mij zien hoe een tuin tot leven komt en om daarvan te genieten. Die beleving deel ik graag met u. Door een mooie nieuwe tuin aan te leggen of uw bestaande tuin beter tot zijn recht te laten komen. Dan geniet u optimaal van uw buitenruimte en ervaart u de rust en ontspanning.

Vertel mij hoe ik u kan helpen. Bel 035 – 203 14 68 of mail naar info@dirkrebel.nl.